Řada ZD

Dieselové profesionální žací traktory systému ZERO TURN

Kompaktní profesionální sekačka vybavená systémem ZERO TURN (otáčecí rádius 360°), vybavená výkonným naftovým motorem je vzhledem k rozměrům dobře ovladatelná a vysoce výkonná, robustní a dostatečně odolná, aby vydržela zatížení nepřetržitého každodenního používání. Díky širokým pneumatikám, minimálně poškozujícím porost má optimální stabilitu, zejména ve stoupáních. Tyto užitné vlastnosti a možnost jednoduché údržby jsou předpokladem spolehlivého a efektivního plnění nejnáročnějších požadavků profesionálních i privátních uživatelů.

Dieselový motor Kubota

Dieselové motory jsou známé díky své dlouhodobé životnosti, velkému výkonu, efektivitě a spolehlivosti. V porovnání s benzínovými motory nabízí dieselové motory Kubota až o 30 % nižší spotřebu paliva, vyšší kroutící moment a nižší produkci škodlivin.

2–stupňový suchý vzduchový filtr

ZD326 je sériově vybaven 2–stupňovým suchým vzduchovým filtrem. Ukazatel Vám bez demontáže signalizuje nutnost jeho vyčištění.

Palivová nádrž

Díky dobrému rozložení hmotnosti a celkově nízko umístěnému těžišti disponuje ZD326 dvěma palivovými nádržemi s celkovým objemem 45 litrů. To umožňuje obsluze efektivní práci bez zdržování se s doplňováním paliva.

Komfort

Ovládací páky s možností velkého vysunutí do strany a úplně rovná podlaha nabízí velký prostor pro nohy. Zešikmený prostor s pedály zaručuje jednoduchou a logickou obsluhu i dobrý výhled na pracovní prostor. Sedadlo De Luxe se 4 stupni nastavení a držák na nápoje zpříjemňují obsluze práci.

Žací ústrojí pro profesionální nasazení

Nové typy žacích ústrojí zaručují i při vysokých rychlostech exaktní střih. Hluboká konstrukční forma a nové umístění odváděcích plechů přivádějí trávu ke každému žacímu ústrojí s 3 noži a zaručují tak jejich maximální rozsekání. Aby vyhověla všem požadavkům, nabízí ZD326 žací ústrojí s bočním a zadním vyhazováním. Hrany a přechody jsou v žacím ústrojí zaoblené, aby v něm nedocházelo k usazování posečené trávy.

Údržba

Údržba je víc než jednoduchá. Díky našemu systému „Tilt–Up“, sklopnému sedadlu a servisnímu otvoru v podlaze na místě řidiče jsou všechny komponenty jednoduše a rychle přístupné.

Systém „Tilt–Up“ pro jednoduchou údržbu

Za účelem čištění nebo výměny nožů nemusí být žací ústrojí demontováno. Integrované zvedací zařízení „Tilt–Up“ na ZD326 působí jako zvedák na autě – po zafixování předních kol se sekačka bez použití nářadí zvedne.



Řada ZD

Dieselové profesionální žací traktory systému ZERO TURN